Unde nu-i râs nu e nici viață.

Pisica neagră poate fi oriunde, nu doar pe stradă.

Pt cei care își împodobesc curtea de Crăciun  cu luminițe sau decorații, as vrea sa va rog frumos dacă se poate sa evitați culorile ROȘU sau ALBASTRU care licare împreună?

De fiecare data când virez într-o curbă, am impresia ca este politia și am un atac de panica.

Trebuie sa franez brusc, sa vărs vinul pe geam, sa ascund iarba, sa-mi pun centura de siguranta, sa arunc telefonul pe podea, sa dau muzica încet și sa împing pistolul sub scaun, toate astea în timp ce încerc sa conduc.

Asta este deja prea mult, chiar și pt Crăciun.

Mi-am luat o canapea. Ziceau că se pot așeza   6 persoane fără probleme. Dar unde găsesc eu 6 persoane fără probleme?

Tuturor celor care vor consuma bauturi alcoolice cu ocazia sarbatorilor si nu numai, vreau sa va dau un sfat si sa va impartasesc o experienta proprie avuta recent. Acum 2 zile am fost la restaurant si dupa o cina minunata cu prietenii mi-am dat seama ca am baut prea mult. Asa ca, m-am hotarat sa fac ceva ce n-am mai facut niciodata. Am lasat masina la restaurant si am luat autobuzul spre casa ….. unde spre surpinderea mea am ajuns intreg si sanatos. Dar si mai mare mi-a fost surprinderea stiind ca n-am mai condus niciodata un autobuz. Nu stiu de unde l-am luat si e inca parcat in curte.

 

Socrul către ginere:

  • Și dacă n-o să vă înțelegeți?
  • Nicio grijă. Eu v-am luat-o,  eu v-o aduc înapoi!

Anunț la mica publicitate:

-Vând teste de sarcină pozitive, pentru cereri  în căsătorie!

Rog seriozitate!

Nevastă-mea mi-a cecut să -mi c aut o chestie pentru mărirea penisului.

Am găsit -o, am probat-o și rezultatul e fantastic!    În plus arată foarte bine, are 19 ani  și o cheamă  Lola.

 

Niculae Sitcai

Absolvent al Liceului Militar Dimitrie Cantemir - Breaza (1965) Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie - București (1971) Doctor în Medicină (1981) Medic primar ATI (1990) Sef Secție Anestezie-Terapie Intensivă la Specialised Clinics Center - Kuwait (2006)