Ideile năstrujnice ridică piticii de pe creer în picioare.

Ideile năstrujnice ridică piticii de pe creer în picioare

Tipuri de femei

1-femeia purice – sare din pat in pat!

2-femeia tergal – oricat ai mototoli-o nu se sifoneaza!

3-femeia ceapa – cand o dezbraci…te apuca plansul! Daca nu înjuri când conduci, înseamnă că nu eşti atent la drum.Să mulţumeşti pe toată lumea e imposibil, dar să-i enervezi pe toţi e floare la ureche.

 Un cioban merge pentru prima data la oras si aude si el de SIDA.

Merge inapoi in sat si se duce la gardul vecinului si-l intreaba:

– Ma, vecine, tu ai SIDA?

Sta vecinu’ nostru si se gandeste: daca-i spun ca am, mi-a cere sa-i dau; daca-i spun ca n-am, zice ca nu-s om gospodar…

Dupa ce se gandeste raspunde:

– Am, dar numa’ putin mi-o ramas pe fund.


Cică, acum în Parlamentul Romaniei, în loc de Prezent, se strigă …. Nevinovat !Dacă beau alcool, sunt alcoolic. Dacă beau Fanta, sunt fantastic?


Lecţia de limbă română.

Profesorul întreabă:

– Ion, ce este deznădejdea?

– Deznădejdea e atunci cînd mergi seara pe drum, în faţa ta merge o fată frumoasă, iar când să te apropii de ea, apare un autobuz şi ea pleacă.uilding

– Bine, bravo, Ionele!

– Vasile, ce este deznădejdea?

– Deznădejdea e atunci când mergi seara pe drum, în faţa ta merge un băiat frumos, iar când să te apropii de el, apare un autobuz şi el pleacă.

– Hmmm!…

– Bulă, ce este deznădejdea?

– Deznădejdea e atunci când mergi seara pe drum, în urma ta merge Vasile, iar la orizont nu se vede nici un autobuz.😂Vând karte de gramatik. Eu meam faqt treab-a cu ia.


Dacă într-un grup de 40 de personae, numai două se gândesc la sex și restul doar la mâncare, este nuntă.

Dacă într-un grup de 40 de personae, toate se gândesc numai la mîncare, este parastas.

Dacă într-un grup de 40 de personae, toate se gândesc numai la sex, este tema building.În Veneţia, când ţi se scufundă o ambarcaţiune, primeşti gondoleanţe!


Modestie evreiască...  Bancul anului!

Un catolic, un protestant, un musulman şi un evreu discutau la masa de prânz:

Catolicul: Am o avere mare… voi cumpăra Citibank!

Protestantul: Sunt foarte, foarte bogat aşa că voi cumpăra General Motors!

Musulmanul: Sunt prinţ, sunt fabulos de bogat. intenţionez să cumpăr Microsoft!

Evreul a mestecat calm în cana de cafea, a aşezat linguriţa pe masă, a sorbit liniştit din cafea, s-a uitat la ei şi le-a spus pe un ton indiferent: – Nu vând !Inscripţia de pe asfalt „M-am culcat din nou cu nevastă-ta!” a agitat tot blocul.


Sfat pentru studenți: Copiuțele pentru examene, scrieți-le pe bancnote de 100.

În acest fel, încercarea profesorului de a-ți lua copiuța, se poate califica drept act de corupție.Alergam prin parc azi dimineata, cand un tip mi se alatura si-mi spune:

– Te deranjeaza, daca alerg si eu cu tine?

– De ce? Ai furat si tu o poseta?


Cei trei purceluși Nif-Nif, Naf-Naf și Nuf-Nuf se jucau veseli, se tăvăleau pe covor, cântau… când brusc, se deschide ușa și în cameră intră lupul.

Toți au încremenit…

Lupul jovial:

– Salam Aleikum!

Toți au răsuflat ușurați.

– Slavă Domnului, e musulman…!Ungurul e in inspectie la olteni si isi tine un jurnal.

Ziua 1:Cred ca azi fost​ ​zi liber la ei. Nu venit niciuna din​ ​angajat. Plimbat prin biro meu lung si lat. Deschis ala fiset acte oficial dar plin de o bautur tulbure. Oare unde tinut la ei​ ​dosare?

Ziua 2:

Nu fost ieri zi liber. Verificat in calendar, fost miercur. Poate nu lucreaza miercur la ei! Dar nici azi nu venit!?! Am vrut dau telefon, da bai che nu​ ​gasit agenda… Toate sertarele plin cu acel bautur tulbur …

Ziua 10:

Azi fost un secretara care zis ceva care nu inteles la mine si plecat nervos!​ ​Oi, oi!​ ​Gustat o pahar din acel  bautur tulbur gasit in seif …​ ​Putin acrisor…

Ziua 20:

Aici nimeni nu​ ​vorbesc ungureste.​ ​Toti nervos ca nu pricepe la​ ​ei.​ ​Oare  politicus corect sa invat eu romanul?​​ Hm, bauturul acela tulbur nu e​ ​chiar rea.

Ziua 30:

Descoperit intamplare un caset cu muzica folcloric si prinde bine la invat romaneste. Azi putut spune l​a​ director apa-canal-investitii europene: „Dunare dacan-aveam / Jiul , Dunare-l faceam la noi!”Simpatica baiat. Am baut cu el, putin, din acel bautur tulbur exceptional

Ziua 100:

La ce dracu​ ​sa muncesti in fiecare zi? Ma dadui lovit si drojdii niste zaibar cu nea Stelica, subprefectul.

Ziua 200:

Fatalica, treaba merge unsa. Fura toti in prefectura. Puseram un CD cu Maria Dragomiroiu si ne facuram muci.​ ​Il trimisei pe Stelica la Segarcea, dupa doua vedre de molan, sa nu ramanem pe uscat.

Ziua​ ​300:

Neica, astia din UDMR​ ​chiar ma enerveaza. Ma sunara de la partid, sa ma intrebe cum stau cu nu-s-ce  investitie. O sa-l sun pe Stelica, cand s-o-ntoarce cu​ ​cisterna de la Panciu.

Ziua 350:

Mimisor, secretara​ ​zise ca ma tot cauta unii din UDMR. O pusei sa le zica ca-s intr-o sedinta. Sanchi, batu Craiova acasa si ne facuram pulbere.​ ​Ce treaba au ungurii cu Mehedintiul?

Juvete Attila


 

 

 

Niculae Sitcai

Absolvent al Liceului Militar Dimitrie Cantemir - Breaza (1965) Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie - București (1971) Doctor în Medicină (1981) Medic primar ATI (1990) Sef Secție Anestezie-Terapie Intensivă la Specialised Clinics Center - Kuwait (2006)